🔴 Makedonsko / Macedonian Radio – (Live Stream) – Senator Music Bitola

🔴 Makedonsko / Macedonian Radio - (Live Stream) - Senator Music Bitola Listen

A livestream from Senator Music Bitola published in Singer / Songwriter

Support the stream: https://streamlabs.com/senatormusicbitola Live Stream / Radio of Handpicked High Quality Macedonian Songs.
Traditional Dancing and Folklore Music, enriched with New Composed Macedonian Folk Music published by Senator Music Bitola.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Радио / Стрим во Живо на Селектирани Високо Квалитетни Песни.
Традиционални Ора, и Народни Песни, збогатени со Ново Компонирана Фолк Музика издадена од Сенатор Мјузик Битола.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
If you feel like supporting our work and live stream, consider donating on the chat, to the right side, for maintenance and staff support.
Thank You.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Доколку би сакале да го поддржете овој стрим и радио, можете да донирате десно на четот, за одржување и поддршка на тимот на овој проект.
Ви Благодариме.
#SenatorMusic #SenatorRadio #Macedonia